Trouwen

Uw huwelijksdag in de Elzentuin

De Elzentuin is een prachtige ambiance om uw huwelijksdag te beleven vanaf de aankomst tot aan het avondfeest.

Ook de huwelijksceremonie kan bij ons plaatsvinden.

Elkaar het ja-woord geven in de Elzentuin is een onvergetelijke, unieke ervaring. Uw trouwdag, uw wensen; de mogelijkheden op onze romantische locatie zijn talrijk.

De romantische tuin vormt het perfecte decor om elkaar het ja-woord te geven maar ook binnen in ons restaurant kan de ruimte worden omgetoverd tot een charmante trouwzaal.

Trouw locatie
Trouwen Elzentuin

Decoreren/ fotografie Heeft u zelf de juiste connecties? Bespreek met ons de mogelijkheden!

Huwelijksceremonie
Geleid door een door u gekozen BABS van de gemeente Hoeksche Waard vindt uw ceremonie plaats middels speeches en het officiële gedeelte.

Toost
Aansluitend aan de huwelijksvoltrekking nodigen wij u  uit voor een proost met een feestelijk glaasje bubbels.

Ook het aansnijden van de bruidstaart vormt een mooi en romantisch moment. Volgens de traditie snijden jullie samen het eerste stukje.

BBQ buffet
Barbecueën in informele setting. De chef bereidt de diverse spiesen en items op de grill en uw gasten kunnen zelf een keuze maken uit de aangeboden gerechten.

Elzentuin buffet
Bij de bereiding van de buffetten werken wij met biologische en/ duurzame producten waarbij de beschikbaarheid van het seizoen gerespecteerd wordt.

Huwelijksreceptie
Een receptie biedt gasten die niet de hele dag aanwezig zijn tóch de gelegenheid om jullie te feliciteren onder het genot van een hapje & drankje

Feestavond

Graag nemen we de mogelijkheden samen met u door.

Uw trouwgelegenheid in het groen