Trouwen

Wij begrijpen dat jullie trouwdag de mooiste dag uit jullie leven moet worden.

Of je nu aankomt met een paardenkoets of in een flitsende sportwagen, elkaar het ja-woord geven op landgoed de Elzentuin is een onvergetelijke, unieke ervaring. Jullie trouwdag, jullie wensen; de mogelijkheden op onze romantische trouwlocatie zijn talrijk.

De Elzentuin heeft de mooiste trouwlocatie voor ieder huwelijk. De prachtige tuin vormt het perfecte decor om elkaar het ja-woord te geven.

Onze buitenceremonies in de trouwtuin zijn beroemd in de regio. Ook binnen in ons restaurant kan de ruimte worden omgetoverd tot een charmante trouwzaal.

Trouw locatie
Trouwen Elzentuin

Decoreren/ fotografie
Van styling tot fotografie, binnen alle facetten van een bruiloft werken wij met veel plezier samen met een aantal vaste partners waar we jullie graag mee in contact brengen. Hebben jullie zelf de juiste connecties? Bespreek met ons de mogelijkheden!

Huwelijksceremonie
Geleid door een door jullie gekozen BABS van de gemeente Hoeksche Waard vindt jullie ceremonie plaats middels speeches en het officiële gedeelte.

Toost
Na de huwelijksvoltrekking nodigen wij jullie uit voor een proost met een feestelijk glaasje bubbels en natuurlijk het aansnijden van de bruidstaart wat een mooi en romantisch moment vormt. Volgens de traditie snijden jullie samen het eerste stukje.

Huwelijks dinerbuffet
Variaties op een huwelijksdiner!  
Het dinerbuffet vormt een informeel moment om even samen te zijn met familie en vrienden.

Shared dining
Bij shared dining worden er verschillende grote schalen met diverse gerechten op tafel gezet. Iedereen kan zelf een keuze maken en datgene eten wat ze lekker vinden.

BBQ buffet
Barbecueën in informele setting. De chef bereidt de diverse spiesen en items op de grill en jullie gasten kunnen zelf een keuze maken uit de aangeboden gerechten.

Walking dinner
In deze dinersetting presenteren we  5 á 6 gerechtjes. Terwijl iedereen geniet van de gezelligheid aan een (sta)tafel, worden de gerechtjes door de bediening aangeboden.

Elzentuin buffetten
Warme en koude gerechten worden op de buffettafels gepresenteerd met keuzebuffetten Hoeksche Waardse gerechten, healthy of Mediterannee.  Bij de bereiding van de buffetten werken wij met duurzame producten waarbij de beschikbaarheid van het seizoen gerespecteerd wordt.

Huwelijksreceptie
Een receptie biedt gasten die niet de hele dag aanwezig zijn tóch de gelegenheid om jullie te feliciteren. Daarnaast kun je een huwelijksreceptie geven ter afsluiting van jullie trouwdag, in plaats van een feestavond. Gemiddeld duurt een receptie 2 uur. Genoeg tijd om lekker te borrelen, felicitaties in ontvangst te nemen en te praten met jullie gasten

Feestavond
Na de huwelijksceremonie, het dinerbuffet en de receptie is het tijd voor het trouwfeest om de dag compleet te maken! Tijdens jullie huwelijksfeest dansen jullie samen met vrienden en familie door tot in de late uurtjes met maximaal 120 personen. Met een dj of band maken jullie hier de mooiste dag van jullie leven compleet met een onvergetelijk trouwfeest!

Tijdens het gezellige feest kunnen een hapje en een drankje natuurlijk niet ontbreken. Om de avond compleet te maken, bieden we verschillende arrangementen aan om jullie bruiloft feestelijk af te sluiten.

Graag nemen we de mogelijkheden samen met u door.

Uw trouwgelegenheid in het groen