Skip to main content

Restaurant

De Elzentuin draagt actief bij aan een duurzame samenleving door een zorgvuldig en verantwoord beleid. In de keuken wordt gewerkt met natuurvriendelijke en/of biologische seizoen producten. De energie wordt opgewekt door zonnepanelen.

Bij de bereiding van gerechten wordt gewerkt met  natuurvriendelijke of biologische seizoen producten. Zowel binnen als buiten op het terras is het heerlijk vertoeven tijdens een lunch of high tea.

Speciaal voor groepen bieden wij ook buffetten en barbecues. Ook voor feesten, bruiloften, vergaderingen, recepties en speciale gelegenheden is de locatie bijzonder geschikt.

GEÏNSPIREERD DOOR DE SEIZOENEN!

Verse kruiden en groenten spelen een belangrijke rol bij de bereiding van de lunch, Elzentuin buffetten & barbecue arrangementen.

de kruidentuin

In de, aan de keuken grenzende, kruidentuin groeien fruitstruiken zoals aalbessen, frambozen en kruisbessen met zwarte, rode of witachtige vruchten. Ze zijn onmisbaar in de keuken want het fruit is zowel lekker als gezond en wordt verwerkt in de salades, bij de home made iced tea’s en als toevoeging bij de desserts.

Eetbare bloemen zoals oost Indische kers , bieslook, vlierbloesem, lavendel en goudsbloem zijn geweldig decoratief en verrassend van smaak in een salade.

Verder treft u in de kruidentuin bedjes aardbeien aan, artisjokken en rabarberstruiken , rozemarijn en tijm en meerdere soorten munt.

DE ELZENTUIN IS HET GEHELE JAAR GEOPEND , na reservering

Erkend leerbedrijf

natuurvriendelijk genieten