Bourgondisch tafelen

Bourgondisch tafelen

BOURGONDISCH TAFELEN

(vanaf 12 personen)

Al rond omstreeks het jaar 1400 is de term Bourgondisch ontstaan en verwijst naar een levensstijl van de Hertogen van Bourgondië waarbij genieten en uitgebreid eten centraal stond.

In de Elzentuin kunt u uitgebreid de tijd nemen om te genieten van deze royale maaltijd die we op Bourgondische wijze aan u presenteren. Warme gerechten in aardewerk schalen en koude gerechten op de houten planken..

De Bourgondische Tafel wordt in drie gangen geserveerd te beginnen bij:

Bourgondische borrelplank met veel verschillende lekkernijen aan borrelbites en streekgerechten.

Aansluitend een selectie aan typisch Bourgondische gerechten zoals het pannetje met malse varkenshaas, een Bourgondische rundvleesschotel of het Bourgondisch kippannetje. Met een roerbakschotel met groentjes en krieltjes. En vervolgens:

Dessertplank, een assortiment van verschillende zoetigheden en fruit die met het seizoen afwisselen

BOURGONDISCH TAFELEN OP EEN UNIEKE LOCATIE